onsdag 13 mars 2019

Sportlovsschack på Stockholms Schacksalonger 2019

Stora framgångar för Kvarnbyskolan på sportlovet

98 barn från hela Stockholm samlades måndagen den 25/2 för att göra upp om titeln Sportlovsmästare i schack på Stockholms Schacksalonger. Kvarnbyskolan ställde upp med 12 barn från fritids. Årets Sportlovsturnering kom att bli en stor succé för Kvarnbyskolan.

I klassen utan schackklocka lade Kvarnbyskolan beslag på de 2 första platserna. Aya 2B och Isa 2A spelade strålande schack och båda vann alla sin 5 partier. Aya vann på särskiljning och kan därmed titulera sig Sportlovsmästare.

3 av Kvarnbybarnen ställde upp i klassen med schackklocka. Här lyckades Munisa 3C över all förväntan och lade beslag på 4:e platsen. En enormt stark prestation av Munisa som belönades med en fin medalj.

Hela turneringen genomfördes på ett sportsligt och trevligt sätt. Alla visade samma goda humör och trevliga uppförande både vid vinst som vid förlust.